Meniu Închide

Sală plină la avanpremiera „Nitroglicerine”

Într-o duminică seară plină de emoții, pe 14 aprilie, Terasa „La Elvis” din Cartierul Ferentari a găzduit avanpremiera spectacolului „Nitroglicerine”.

Imaginează-ți o substanță explozivă, nitroglicerina, transformată în pastile de poezie și administrată pe un fundal muzical captivant. Acesta este conceptul care stă la baza spectacolului, unde artiștii transformă materiale periculoase în artă, fără să lase urme de distrugere în urma lor. Realizat cu pasiune și ingeniozitate de tineri talentați, spectacolul explorează teme profunde precum abandonul, dependența și ghinionul, toate subliniate de un umor uneori neconvențional, dar profund reflexiv. Prin intermediul acestui umor, artiștii își pun întrebări esențiale despre existența umană, aducând în prim-plan complexitatea și frumusețea vieții în toate nuanțele ei. Nitroglicerinele din spectacol nu sunt doar simboluri, ci devin metafore pentru realitățile cu care ne confruntăm zi de zi. Ele nu vindecă, dar nici nu provoacă rău; în schimb, servesc ca un placebo necesar, o scăpare din cotidianul adesea cenușiu, o invitație la visare în momente când lumina pare să se estompeze. În concluzie, „Nitroglicerine” este o călătorie muzicală și poetică care te provoacă să reflectezi și să te conectezi cu emoțiile și trăirile personajelor.

Cu o regie inventivă și o interpretare impresionantă, acest spectacol se va juca și pe 21 aprilie la Apollo 111 Teatrul.  


Distribuție: Gilbert Habet (Memo), Mihai Pripici (Skiller), Raluca Mihaela Savu (Pika), Vlad Roșianu
Coordonatori: Ionuț Oprea, George Golită, Vlad Roșianu, Mădălina Dorobanțu